Menighedens og spejderkredsens sommerudflugt lørdag den 16. juni til Kalvehave Labyrintpark

Sommerudflugt

Lørdag den 16. juni inviteres alle menighedsmedlemmer og venner på sommertur

Turen går til Kalvehave Labyrintpark, hvor de mange spændende labyrinter og sjove spil vil være en super hyggelig ramme om en dejlig dag for både børn og voksne.

Program for dagen

Kl. 9.30 – Afgang fra kirken (Odinsvej 1) i bus (kom senest kl. 9.15)

Kl. 11 – Ankomst og indgang til parken

Kl. 12.30 – Vi samles til frokost for at nyde kokkens sandwich-overraskelser

Kl. 15.30 – Hjemturen starter, forventet hjemkomst senest kl. 17.

Prisen er 100 kr. for børn (3-12 år) og 120 kr. for voksne og dækker transport, indgang og frokost, samt formiddags- og eftermiddagskaffe i bussen.

Tilmelding sker ved at sende en mail til Niels Dam, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af antal deltagere (børn hhv. voksne) senest søndag den 10. juni.

Betaling kan ske på samme tid via menighedens Mobile Pay 60 55 81 40.

På gensyn til en sjov og underholdende sommerudflugt!

Turudvalget

1. November 2018

Denne hjemmeside er helt ny, så der kan stadig være fejl på siden, men vi arbejder på at få dem fjernet hurtigst muligt.

©2018 Lyngby Baptistkirke. Alle rettigheder forbeholdes.