I søndags fejrede vi 1. søndag i advent med de ni læsninger. En stor tak til alle som var med til at skabe en højtidelig og smuk stemning.

I løbet af den næste måned vil vi både opleve en meditativ adventsstemning, at synge julen ind til brunch med klarinet, fløjte, orgel og klaver, fejre Jesu fødsel juleaftensdag, samt følge i de hellige tre kongers spor og fejre det nye års komme.

Rigtig hjertelig velkommen i kirken!!!

Læs her om de kommende gudstjenester:

2. søndag i advent
I morgen (8. december) kl. 10.30 inviteres alle til en meditativ gudstjeneste med sange fra Taizé, bøn, stilhed og søndagens læsninger fra Esajas' Bog, Jakobs bog og Lignelsen om de ti brudepiger fra Matthæusevangeliet.

3. søndag i advent
Den 15. december kl. 10.30 synger vi julen ind. Det er et særligt event med julebrunch og julesang akkompagneret af klaver, orgel, klarinet og fløjte.

Juleaften
Tirsdag d. 24. december fejrer vi juleaften i kirken kl. 15. Britta Kornholt og Rune Funch står for gudstjenesten, og vi tør godt love endnu en stemningsfuld og smuk anledning i kirken.

Nytårskur
22. og 29. december er der ingen gudstjenester i kirken, men Helligtrekongers søndag d. 5. januar fejrer vi det nye år med nadvergudstjeneste og Nytårskur kl. 10.30.

Denne hjemmeside er ikke færdig endnu, så der kan stadig være fejl på siden, men vi arbejder på at få dem fjernet hurtigst muligt.

©2019 Lyngby Baptistkirke. Alle rettigheder forbeholdes.